Frakt og levering

Transportør

Våre utsendelser sendes med Posten
Alternativt kan du hente varene ved vårt lager etter avtale på forhånd.

Leveringstid

Behandlingstid for din registrerte ordre vil ta normalt 1-3 dager. Normal leveringstid er  ved bruk av vår transportør vil være 3-5 dager. Eksakt hvor lang tid det vil ta er avhengig av din geografiske lokasjon. Varene blir sendt samme dag eller inntil tre dager totalt etter betaling er registrert. Eventuelle avvik fra normal levering vil bli godt informert om på webside eller epost. Alle våre pakker kan spores så sant ikke noe annet er avtalt på forhånd.
 

Skader funnet som følge av transport

Som mottaker er det din plikt å inspisere pakken og dens innhold du mottar fra transportør. Skulle du finne skade på pakken må du si i fra om dette på stedet du mottar /henter pakken. Ta gjerne bilder.
Dersom du finner transportskaden etter at du har pakket den ut lar du pakken være som den er, ta bilder av hvordan det ser ut og ta den med tilbake til postkontoret. Mottok du pakken på døren ringer du transportøren og meldinger om dette. Du må påberegne deg å fylle ut et skjema for skaden du fant. Få personalet til å hjelpe deg med utfyllingen dersom du er usikker. 
Vi vil be om å få tilsendt den skadede varen tilbake, sammen med ferdig utfylt skadeskjema. Vi dekker selvfølgelig frakten i slike situasjoner.
Send melding til Vestnes Autospa om dette på retur@vestnesautospa.no